Chateaux Margaux .......


Golf in Bordeaux kan uiteraard niet zonder een bezoek aan een heus Chateau en een bezoek van een Vinoloog. Het illuster deelnemers gezelschap poseert hier geheel spontaan onder de grootste eik van de Bordeaux.

De rondleiding in de kelders deed de vermoeide spieren verlangen naar stoelen, bedden, stretchers of wijnvaten om lekker op te rusten.

Vinoloog Henri Fevre nam op ons geheel eigen wijze mee in de wereld van de Bordeaux wijnen. Enthousiast, komisch en met veel kennis van zaken hebben we leren kijken, ruiken en proeven. Zeer de moeite waard!

                                           en Chateaux Kriwan

Oneidig ver konden we over de wijnranken turen. Chateaux Kriwan was slechts van gemiddeld formaat, maar toch kon je een 9-holes golfbaan aanleggen op het terrein. De wijn en het kleine broertje (Charme de Kirwan) zijn aan een grondige smaaktest onderworpen.

Stiekume onderonsjes kunnen natuurlijk ook heel goed. Jan en Ivo doen hun best om te verbergen dat ze even in een vat hadden geloerd.

Na afloop van een lange dag golfen en interactief wijnonderwijs was er een prima diner in een privezaal van de oude kelders van het Chateaux Margaux. Ook zeer de moeite waard.