De lol van golfen begint met een goede basis.

‘Nooit gedacht zo snel al zo goed te leren golfen'

In 16 sessies bent u met de GVB- opleiding van Hooftzaken klaar voor het GVB-examen.

 

U krijgt les over de golfregels en de etiquette en werkt aan een goede basis van uw grip, houding en swing. U leert (beter) putten, chippen, uit de bunker slaan. Ook ‘course-management' is een wezenlijk onderdeel. Hoe haalt u het meeste uit uw spel? Wanneer speelt u met welke club, hoe ‘leest' u de baan en hoe past u zich aan de omstandigheden aan?

U wordt uitgedaagd om veel zelf te oefenen. Met een oefenabonnement dat bij de opleiding is inbegrepen, kunt u ook buiten de lessen onbeperkt aan de slag. Deze website speelt ook een rol. Hier .... kunt u bijvoorbeeld uw vorderingen bijhouden van scores op de oefenbaan.

Les op een toplocatie.

De pro's van de Gelpenberg verzorgen de technische en tactische begeleiding tijdens de GVB-cursus. Zij genoten hun opleiding volgens het Engelse PGA-systeem: grondig, intensief, bevlogen en van enorm hoge kwaliteit. Dat zie je terug in de lessen. Ze verlangen Inzet, maar weten dan uit iedere cursist het uiterste te halen. Hun drive? ‘Mijn enthousisame en liefde voor golf op anderen overbrengen.'

Golfclub De Gelpenberg in het Drentse Aalden is de thuisbasis van de GVB-opleidingen van Hooftzaken. Met prachtige oefenfaciliteiten en een unieke sfeer.

Wilt u meer informatie?

Neem contact op met Hooftzaken voor meer informatie.

> Toon voorbeeldarangementen
X Arrangementen