Regen, donder, bliksem en heeel veeel golf

Het was toch wel stressen op zondagmorgen. het advies om niet te veel te golfen, werd overigens met graagte aanvaard. Maar her en der werd er nog behoorlijk op de theorie gestudeerd. En niet voor niets, na 25 minuten was iedereen klaar en belangrijker.....geslaagd voor de theorie!!

Tijd voor een kleine warming up en even inslaan en op naar het praktisch gedeelte. Harrie en Ronnie hadden zich voor de derde keer deze week vrij gemaakt om de deelnemers te begeleiden. Heren, veelgrootdank voor uw tijd en inzet.

Na 7 holes begon Pluvius zich weer met de gang van zaken te bemoeien en werd het tijd om te schuilen. Toen het stopte met zachtjes regenen en de Gelpenberg zich vulden met bliksemschichten en donderslagen, werd het zelfs een beetje spannend op de baan. Gelukkig zijn de schuilhutten prima uitgerust en zaten de bankjes eigenlijk best lekker.

Zondag 19 juli 18:00 uur: Feessie

Dat stond er althans in het cursusprogramma. Door de regenpauze (Wimbledon zullen we hier niet volgen) en een klein golfend toetje werd dat 19:30 uur. De resultaten waren ernaar, allemaal geslaagd met voor eenieder het beste spel van de week. Dat heet ook wel: 'Pieken op het juiste moment'!

Rozen, ballen, wijn  en andere welgemeende felicitaties wisselden van eigenaar. Een verkalring van de NGF, dat het examen met goed gevolg is afgelegd valt deze week in de brievenbus en over een week of 3 het felgebeerde blauwe pasje. Dit alles vergezeld van de uitnodiging om op zaterdag 24 oktober het GVB op de Gelpenberg te komen inwijden middels een 9 holes wedstrijd samen met alle andere geslaagden en aanhang van dit jaar.

Dankmar, Jan, Kees en Marjan.... mede namens Mette hartelijk gefeliciteerd en tot spoedig op de baan!