Vrolijke clinic leidt spelers naar hoog niveau
Onder leiding van Hessel werd er twee uur heel hard getraind. Putten, chippen en het betere ramwerk op de Driving Range. Ondertussen een broodje, een gesmolten Mars en veel vocht natuurlijk. Marr bovenal werd er heel hard om de punten gestreden. Claire nam een kleine voorsprong op schoonzus Marieke. Erik, Gerard en Peter zaten op het vinkentouw.

Tijd voor pauze op het terras in de schaduw, paar telefoontjes, koude washand in de nek, de swings van elkaar een beetje evalueren en opladen voor een 8 holes wedstrijd van bijna 2 uur. Het zou een fraaie strijd worden.


Martijn, Teun en Ewout gingen als een speer. Na weer een gemaakte put, werden de heren bijna overmoedig. Jerommeke is er niks bij.


Erik was op tik, op de tweede hole: PAR 4, 237 meter met een naar slootje midden door de fairway sloeg hij de bal in twee keer op de green. Dat de voorgaande flight (inclusief wedstrijdleider) daar nog stond en de bal bijna kon wegkoppen was slechts een stoere bijkomstigheid.


Peter liet fraaie staaltjes zien. Zelf dacht hij aan de hoofdprijs, maar na rijp beraad werd hij "Rookie of the Day".

Claire had voor de gelegenheid haar gouden schoentjes aangetrokken (en terecht bleek later). Ze won de clinic in fraaie stijl, vlak voor schoonzus Marieke. De dames en heren waren overigesn wat eerder klaar dan de wedstrijdspelers, waardoor het heeeeel gezellig werd op het zwoele terras.