Lol op de eerste tee

 

Gemoedelijk en stijlvol. Zo'n golfdag past bij TQMS en haar relaties. Golfbaan Strijen fungeerde als geastheer voor de eerste TQMS golfdag. De 18 holes wedstrijd in Texas Scramble format bleek al op de eerste tee voor veel plezier te zorgen. Een van de directeuren van TQMS, Paul ten Holter poseert hier met zijn flightgenoten. In totaal speelden er 12 enthousiastelingen mee in de wedstrijd

Stoere meiden hebben geen last van regen. Toch?

 

Onder de bezielende leiding van de golfprofessional van Strijen, Dio streden ook 10 aspirant golfers om de prijzen in de clinic. Eenhandige chips, ellenlange putts, fraaie drives, 6 lastige PAR-3 holes en heftige competitie in de kleine wedstrijdjes wonnen het ruimschoots van de regen, die af en toe neerdaalde. Helen en Wilma konden zelfs daar de lol wel van in zien.

Hole 19, lekker natafelen

 

Appelgebak hoort bij TQMS. Die mocht bij de ontvangst uiteraard niet ontbreken. Een lekker(e) lunch(pakket), prima borrel, niet te vergeten de marsen en energiedrankjes op de baan en een aangenaam Indisch buffet hielden het energieniveau bij de deelnemers op peil. Dit alles ter ondersteuning van het uitstekende gastheerschap van de TQMS-ers, lekker keuvelen op hole 19 is daar een belangrijk onderdeel van.

Pierre spreekt

 

Keuvelen is een, toespraken houden is iets anders. Pierre is daar goed in. Hij toonde zich verheugd met het enthousiasme van de deelnemers. Grote lachsalvo's bulderden door het clubhuis en ondertussen werden er ook nog prijzen uitgereikt. Die kwamen uit Beijing waren Olympisch getint. Dat pastte goed bij de spirit van de dag. 

De winnaars!!

 

Team Cees Labeur, verder bestaand uit Juliette Slegt en Robert Bruens bleek, mede door een ijzersterke eindsprint de terechte winnaar te zijn. BOvendien sleepten zijn gezamenlijk ook alle prijzen voor de speciale verrichtingen in de wacht. Robert de Neayr, Cees de Longest Drive en Juliette de langete putt. Daar moet uiteraard op gedronken worden. Proost!

De ster van de clinic was Bas Drenth, die Wilma en Claire ten Holter net voorbleef.

 

Tot volgend jaar.