Zware omstandigheden in gemoedelijk Lingen

 
Hoewel de zon stevig scheen en er geen sprake was van regen van betekenis, was het zeer zwaar spelen in Lingen. 11 Matadoren hadden zich gemeld, geen van hen scoorde meer dan 30 stablefordpunten. Gelukkig waren er met de Jokerholes, Drives op de fairway en Neary's bonuspunten te verdienen. Bovendien waren de "snakes" aanwezig zodat er tot de laatste green geconcentreerd geputt moest worden.

Nieuw in dit spektakel was Kirsti, die direct punten scoorde in zowel het DoF als het jokerklassement. Coen (birdie op 9) en Marieke deelden de 5e plek, vlak daarvoor bekroonde Marcel zijn eerste optreden van dit seizoen met een 4e plaats. Net achter Henriette, die zoals gewoonlijk geen fairway mistte. De teen van Bert was weer helemaal in orde, de conditie liet echter nog wat te wensen over, maar hij scoorden voldoende punten om (ondanks een snake) 2e te worden. Griekse ezels en OUZO waren zijn deel.
Ivo had het minst last van de malaise, had zijn jokers het best ingezet en won bovendien neary's op 2 en 17. Hij ging naar huis met de kleine ezeltjes.....

Het diner is altijd bijzonder in Lingen. Geen poespas, geen perfecte etiquette maar wel heerlijk en lekker Duits bovendien.
We sterkten er weer goed van aan, bovendien kon er op Ivo's 42e verjaardag en 2e Hole-in-one worden geproost. Best lekker hoor, zo'n zomertourwedstrijdje in Augustus.

Tot op de Semslanden!
De waterval in de Ems, langs hole 16. Altijd mooi, rustgevend bovendien Vrolijk samenzijn na afloop van het diner op het terras
PosSpelerHcpStbfrdScoreNw HcpOpmerking
1Ivo 't Hooft2812Had het minst last van de omstandigheden, 2 nearys
2Bert Fischer261011 DoF maar wel de snake op hole 18!
3Henriƫtte Kocks238Slechts 1 gemiste drive, goede coach ook
4Marcel Kocks247Bliksembezoek
5Coen Pƶlkerman226Ook 11 DoF's en een birdie op 9!!
5Marieke Glasbergen246Snake kost haar een puntje
7Hente Glasbergen204Jokerpuntje
7Kirsti Lolkema-Pijpker184Eerste keer! Smaakt naar meer....
9Marijke Joosten192Snake kost ook haar een puntje
9Tiny Fischer182Mooie bogey op hole 2
11Hessel Agema171Volgend jaar langer op Spaans trainingskamp